ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 29Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού, κατοίκων εξωτερικού και του Ελληνικού Δημοσίου έως την Παρασκευή 29η Νοεμβρίου 2019, για τα ακίνητα που βρίσκονται στις Περιφερειακές Ενότητες Χίου, Σάμου και Ικαρίας (εκτός των περιοχών που λειτουργεί ήδη Κτηματολογικό Γραφείο).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 15Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού έως την Δευτέρα 15η Ιουλίου 2019, για τα ακίνητα που βρίσκονται στις Περιφερειακές Ενότητες Χίου, Σάμου και Ικαρίας (εκτός των περιοχών που λειτουργεί ήδη Κτηματολογικό Γραφείο).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 30Η ΜΑΪΟΥ 2019

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού έως την Πέμπτη 30η Μαΐου 2019, για τα ακίνητα που βρίσκονται στις Περιφερειακές Ενότητες Χίου, Σάμου και Ικαρίας (εκτός των περιοχών που λειτουργεί ήδη Κτηματολογικό Γραφείο).

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 14.01.2019 Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να δηλώσουν τα δικαιώματά τους στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης, σε χώρο εξυπηρέτησης στην Αττική και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΧΙΟ

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής στην οδό Μεταμορφώσεως 22 στην Καλλιθέα - Αττικής